E-bog: Bioidentiske hormoner:
Hvad kan de gøre for dig – og hvordan?

Lær hvordan du bruger bioidentiske hormoner, som kan hjælpe dig til en øget livskvalitet og en sundere krop.

Har du oplevet at hele kroppen værkede, fordi dine led gjorde ondt? At blive overmandet af hedeture? At sove dårligt, have humørsvingninger og dertil både trusseindlæg i tasken og slimhinder så tørre som Sahara?

Så har du allerede en fornemmelse af, hvor meget kønshormonerne påvirker din krops velbefindende.

Vi har mange hormonsystemer i kroppen, som hver har forskellige opgaver. Hormonerne er lidt populært sagt kroppens små budbringerne. Det er dem, der sørger for, at der bliver tændt og slukket for en lang række kropslige funktioner, f.eks. sult, vækst, seksuel tænding og meget mere. De er nøglen i låsen.

Uden hormonerne ville kroppen ganske enkelt ikke fungere.

Og hvis ikke hormonerne fungerer optimalt, gør din krop heller ikke.

F.eks. har dine kønshormoner mange flere funktionerne end bare at sørge for, at vi får børn! De har fundamental betydning for vores humør, kognitive funktioner, søvn mm.

Med denne e-bog om bioidentiske hormoner vil du lære, hvor meget hormonerne kan gøre for din krop, hvordan du bruger dem – og hvorfor det er vigtigt, at du vælger de bioidentiske hormoner.

Men hvorfor hormoner?

Der findes en lang række forskellige hormoner, som hver spiller deres vigtige rolle i vores krop.

Du kender nok allerede kønshormonerne østrogen og testosteron, men derudover er der også hormoner som insulin (der styrer vores blodsukker), adrenalin (der styrer alarmberedskabet i kroppen), væksthormoner, stofskiftehormoner og meget mere.

Det er alt sammen helt naturligt, og hele kroppens evne til at fungere afhænger af, at hormonernes samspil også fungerer.

Men det er ikke altid, at det gør det.

Nogle gange kommer der ubalance i hormonerne.

Det kan f.eks. ske i overgangsalderen, men også i mange andre sammenhænge. I de tilfælde er det vigtigt, at kroppen får tilført ekstra af de rette hormoner, så balancen kan genoprettes. Fuldstændig ligesom at en patient med sukkersyge skal have tilført insulin for at holde balance i kroppen.

Men det er selvfølgelig vigtigt, at det er de rigtige hormoner, din krop får tilført – ellers kan de skade mere, end de gavner.

 

Hvad er så bioidentiske hormoner?

Der findes to typer hormoner til hormonbehandling: De syntetiske og de bioidentiske.

De syntetiske er typisk dem, som du får på recept fra lægen. De er kunstigt fremstillet, og derfor svarer deres molekyleopbygning ikke helt overens med din krops.

De bioidentiske derimod er lavet naturligt, og er derfor 100% magen til de hormoner, din egen krop ville producere – hvis ikke der var gået ubalance i systemet. Derfor er der ingen bivirkninger ved at benytte de bioidentiske hormoner.

Det er min erfaring, at du aldrig kan genoprette en balance i det hormonelle system ved at benytte syntetiske hormoner, simpelthen fordi de ikke kan det samme som de bioidentiske hormoner.

Så oplever du gener, der kan skyldes en ubalance i hormonerne, er det vigtigt, at du vælger en hormonbehandling, der benytter de bioidentiske hormoner.

I min e-bog om bioidentiske hormoner lærer du meget mere om, hvordan bioidentiske hormoner kan hjælpe din krop tilbage i balance.

Hvornår har jeg behov for en hormonbehandling?

Hvis samspillet mellem din krop og dens hormon-budbringere ikke fungerer optimalt, kan det vise sig på mange måder.

Måske du kan nikke genkendende til nogle af disse symptomer:

 • Du sover ofte dårligt om natten
 • Du føler dig stresset – eller har måske ligefrem fået en stress-sygemelding
 • Du føler dig udmattet i løbet af dagen
 • Du oplever, at dit humør svinger meget
 • Du får ind imellem hedeture
 • Du døjer med uren hud eller andre hudproblemer
 • Du har svært ved at huske og føler dig nogle gange lidt som i en osteklokke
 • Du tager på i vægt og oplever måske også problemer med fordøjelsen

 

Alle disse symptomer – og flere endnu – er tegn på, at der er en ubalance i din krop.

Den ubalance vil en hormonbehandling kunne hjælpe dig af med.

Men det skal være den rigtige behandling.

I min e-bog om bioidentiske hormoner lærer du, hvad den rigtig behandling er, så du ikke risikerer at vælge en forkert løsning, blive snydt eller skuffet.

Du får viden om, hvornår en hormonbehandling er det rigtige valg, hvilke symptomer du skal være opmærksom på, og hvordan du får mest muligt ud af behandlingen.

 

Med e-bogen får du altså:

 • Uddybet viden om, hvad bioidentiske hormoner kan gøre for dig og din krop
 • Rådgivning i, hvornår du kan bruge bioidentiske hormoner
 • Gennemgang af forskellene på bioidentiske hormoner og syntetiske hormoner
 • Gennemgang i forskellene på bioidentiske hormoner og fytø-østrogener
 • Vejledning i hvordan du kommer i gang med bioidentisk hormonbehandling
 • Konkret anvisning i hvordan du bruger bioidentiske hormoner

Min baggrund for at lave e-bogen om bioidentiske hormoner

Jeg hedder Helle Læssøe, og jeg har arbejdet med optimering af sundhed siden 1995. Siden 2015 gennem min egen klinik i Ballerup.

Jeg er uddannet sygeplejerske og hormonterapeut. De behandlinger, jeg tilbyder, og den viden, jeg har, er solidt funderet i forskning. Derfor ved jeg, at de løsninger, jeg tilbyder, rent faktisk kan skaffe dig de resultater, du drømmer om at opnå.

Tak Helle, fordi du har givet mig mit overskud, min søvn og håbet igen. For første gang var der en, der kunne se på alle mine symptomer, “stykke” dem sammen ud fra et helikopterperspektiv, for så at give mig en plan, der duede! Før er jeg rendt fra denne ene til den anden og kun fået brøkdele af løsninger.  Det var kun symptombehandling.

Nu er jeg på rette spor efter jeg grundigt er blevet sat ind i hvad der foregår i min krop, og hvad der kan gøres for at få den i balance igen.

Tak for hjælpen.

Pia

 

Praktisk info om e-bogen

E-bogen om bioidentiske hormoner leveres som onlinemateriale. Det betyder, at du får materialet tilsendt online og dermed har adgang til at arbejde med det præcis, når det passer dig.

E-bogen koster 149 kr., hvilket er en brøkdel af de penge, du kan risikere at miste på forkerte behandlinger uden den viden, som du får med kurset. Og så slipper du også for alle frustrationerne ved en resultatløs behandling.

Men er kurset også for mig?

Ja, e-bogen er for alle. Du behøver ikke at have nogen særlige forudsætninger. Men det er klart, at du får mest ud af det, hvis du også synes, det er spændende at arbejde med at holde din krop sund og i balance resten af livet.

Så er du nysgerrig på, hvad bioidentiske hormoner er, og hvad de kan gøre for netop DIG og DIN KROP, så er det nu, du skal slå til. Jeg lover dig, at en hel ny verden af muligheder vil åbne sig for dig, når du træder et par skridt længere ind i hormonernes forunderlige verden.