Hvad er naturlig hormonterapi hos Hormonsygeplejersken?

Er vejledning, hvor jeg arbejder helhedsorienteret ud fra dokumenteret videnskabelig forskning: NHT Naturlig Hormonterapi® . 

Jeg baserer min vejledning på en spyttest, som måler de frie kønshormoner østradiol, østriol, progesteron, DHEA, testosteron samt stresshormonet cortisol.

Testresultat sammenholdes med dine symptomer og problematikker, som jeg har fra et grundigt spørgeskema, som du har udfyldt og returneret før vi mødes. Så kan jeg forberede mig.

På den måde bruges din konsultation på konkret tilbagemelding, analyse og plan!

NHT Naturlig Hormonterapi® er baseret på 70 års forskning fra udlandet.

Hvad får du ud af et forløb hos mig?

Du får hjælp til at genoprette din hormonbalance, og genvinde din sundhed og dit velvære, vha. den plan jeg lægger for dig. 

Jeg kan støtte dig hele vejen til dit mål.

Hvis du mangler hormoner, vil du vil få min vejledning i brugen af bioidentiske hormoner. Jeg vil lære dig, hvordan man bruger dem korrekt.

Derudover taler vi kosttilskud samt forslag til andre hormonstyrkende tiltag. Du vil få konkrete anbefalinger, der passer til din situation. 

Du får en opsummering på mail.

Både mænd og kvinder, ung og gammel  kan have gavn af en test.

Kvinden i 30erne

”Forskningen viser, at hormoner i balance, har stor betydning for din sundhed samt hjælper og forebygger visse sygdomme.”

Hvor ser jeg gode resultater?

  • Ved gener i forbindelse med overgangsalderen
  • Ved migræne og hovedpine
  • Ved fibromer og cyster
  • Ved stress og fænomenet “udbrændthed”
  • Ved lavt stofskifte
  • Ved “uforklarlige” ubalancer og mangel på energi
  • Knogleskørhed

Hvorfor opstår der hormonelle ubalancer?

Det er et samspil af mange faktorer som fx langvarig stress, kost og ernæring, for lidt søvn, for lidt/for meget motion, syntetiske hormoner.

Derudover er vi alle dagligt udsat for 20.000 forskellige stoffer, som kan have hormonforstyrrende effekter.

Det er alt fra sprøjtemidler, cremer, skyllemidler, pizzapakker, vandflasker som indeholder fx thalater, parabener, digoxiner, bisphenol mm. 

Alt dette kan optages gennem huden, luften og gennem vores mad og drikke.

Spis økologisk, tænk Svanemærket, tæm din stress, sov nok og udbeder din hormonelle mangler.

Disclaimer

Indholdet i vejledningen er skrevet i bedste viden, men det skal understreges , at denne ikke kan erstatte professionel lægelig diagnostik , rådgivning og behandling.
Min vejledning kan være et supplement og en hjælp til at komme frem til den rigtige behandling af dine symptomer, og vær opmærksom på, at jeg vejleder i brugen af bioidentiske hormoner. Jeg behandler ikke med hormoner. Brugen af naturlige hormoner er på eget ansvar.