Forebyg stress

Stress giver hormonel ubalance!

Lær at minimere stress – få de virksomme redskaber.

Har du oplevet, at hovedpine, svimmelhed, søvnproblemer fylder meget i din hverdag? At du har svært ved at overskue selv den letteste opgave på arbejdet? Og at du fra det ene øjeblik kan gå fra et totalt overskud til fuldstændig at blive overmandet af følelsen af ikke at føle dig tilstrækkelig – uden nogen særlig årsag?

Så har du nok i en eller anden grad oplevet symptomer på stress.

Og det er du ikke den eneste, der har. Omkring 300.000 danskere skønnes at være alvorligt stressede. Og med det liv, vi lever i dag, så er der en risiko for, at vi alle kan blive ramt af stress.

Er du først rigtig ramt, så tager det lang tid at få dig og din krop i balance igen. Derfor er stressforebyggelse og stresshåndtering også en vigtig del af at genoprette sin hormonbalance.

Med denne e-bog kan du lære at forebygge stress ud fra en række redskaber eller forslag til, hvordan du håndterer stress. Ikke alle redskaber er nødvendigvis lige dig, men så har du mulighed for at vælge lige præcis dét redskab, der virker for dig.

Forebyg stress – men hvorfor egentlig?

Stress har mange følgevirkninger. Udover de mange fysiske, psykiske og adfærdsmæssige symptomer, som du kan opleve med stress, så bruger din krop så mange kræfter på stressen, at alle andre systemer bliver nedprioriteret.

Døjer du eksempelvis med andre sygdomme som diabetes, gigt eller hjerteproblemer, så vil de blive forværret, hvis din krop er ramt af stress.

Ydermere rammer stress din indlæringsevne og hukommelsescenter, så du har svære ved at lære og huske ting. Du kan opleve dårligere mæthedsfornemmelse, og kroppen vil have svært ved at give slip på den energi, du indtager – så du har svært ved at tabe dig, og tager på i stedet.

Derudover påvirker stress din hormonbalance, som er vigtig for dit velbefindende. Hormoner ude af balance gør det også svært at komme af med stress. Det er en ond cirkel.

Og det er bare nogle af følgevirkningerne. Du kan sagtens opleve andre eller flere.

Derfor skal du bruge tid på at lære, hvordan du forebygger stress.

Hvordan finder jeg ud af, om jeg er presset eller stresset?

De fleste af os er på et eller andet tidspunkt pressede. Men ikke alle oplever stress. Er du i tvivl om, du er stresset eller bare helt almindelig presset, kan det være en god idé at kende til de fysiske, psykiske og adfærdsmæssige symptomer på stress.

Det kan blandt andet være:

  • Humørsvingninger
  • Hjertebanken
  • Svimmelhed
  • Hukommelsesproblemer
  • Følelsen af at være utilstrækkelig
  • Søvnløshed

… og mange flere!

I min e-bog får du viden om, hvad stress er og hvilke symptomer, du skal være opmærksom på – og gør jeg dig i stand til at skelne mellem stress og at være presset, så du kan handle før, du bliver ramt af stress. Eller berolige dig selv med, at du ”bare” er presset.

Med e-bogen får du altså…

  • Viden om stress og symptomerne på det
  • En gennemgang af kortvarig og langvarig stress
  • En afklaring på, hvornår du er stresset eller presset
  • En række værktøjer til at forebygge stress
  • Nøje og konkret anvisning af, hvordan og hvornår du bruger værktøjerne

Det praktiske

E-bogen om stresshåndtering leveres som online materiale, så du kan læse i den, når det passer dig. Har du brug for at få gennemopfrisket nogle ting, så kan du også bare tage den frem igen.

Prisen for e-bogen er 99 kr. – hvilket er ingenting set i forhold til alle de penge, du kan ende med at bruge på diverse behandlinger og psykologer, som skal hjælpe dig ud af stress igen.

Men hvorfor er dette kursus noget for mig?

Fordi du i bund og grund kender dig selv bedst, og er derfor også den bedste til at tage hånd om dig. Dette kursus er en investering i dig selv og dit velbefindende, og er du klar på at arbejde med dig selv, så opnår du en stærkere og sundere version af dig selv – du bliver din egen stress-coach.

Så er du klar til at gøre noget godt for dig selv og din fremtid? Så slå til nu.

Falske myter om overgangsalderen

Tilmeld dig mit nyhedsbrev – så sender jeg dig guiden
“7 forkerte udsagn om overgangsalderen