Produkter og tjenester udbydes af:

CVR: DK-38394479

Hormonsygeplejersken.dk ejes af Helle Læssøe, Langkær Vænge 6, 3500 Værløse.

Kontakt på info@bioklinik.dk

Priser er i danske kroner medmindre andet er angivet.

 

Priser og betalingsbetingelser:

Alle priser er i danske kroner ex. moms medmindre andet er angivet.

Der opkræves ikke moms på hormonvejledning.

Alle konsultationer, forløb osv. betales forud før arbejdet påbegyndes med mindre andet aftales.

Alle testforløb skal benyttes indenfor 6 måneder med mindre andet aftales. Adgang til online materiale ifm. kurser eller forløb vil typisk være 1 år.

 

Personoplysninger:

Jeg videregiver ikke personoplysninger på mine klienter, med mindre dette er klart aftalt.

Jeg overholder tavshedspligt som gælder for sundhedspersonale.

 

Brugsaftale:

Produkter og forløb, der købes, er udelukkende henvendt til dig personligt, og må ikke overdrages til en anden person. Enhver form for videregivelse af min vejledning, materiale og produkter er ikke tilladt. Det er heller ikke tilladt for dig, eller tredjepart, at omgå, eller forsøge at omgå, eventuelle sikkerhedsforanstaltninger. Hvis du ønsker at citere noget af det udleverede materiale, skal dette foregå på korrekt akademisk vis.

Som klient er det dit ansvar, at det udleverede materiale ikke videregives af tredjepart.

Køb af et online-produkt må ikke distribueres på nogen måde. Alle online-produkter er omfattet af loven om ophavsret. De er skrevet, layoutet, produceret og distribueret af Helle Læssøe. Du er velkommen til at bruge online-produkterne til personligt brug, det vil sige, at du må høre dem privat, udskrive worksheets/arbejdsark og e-bøger, men du må derimod ikke – hverken gratis eller mod betaling, dele, kopiere, udlåne, publicere, sælge eller på nogen anden måde videregive Helle Læssøes online-produkter.

Det er heller ikke tilladt at anvende online-produkterne til undervisning uden forudgående tilladelse.

 

Forbehold og ansvarsfraskrivelse:

Hormonsygeplersken.dk tager forbehold for eventuelle pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, afgiftsændringer, udsolgte varer og force majeure, herunder mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører samt arbejdskonflikter.
Desuden tager Hormonsygeplersken.dk forbehold for at måtte melde afbud pga. evt sygdom eller andre pludseligt opståede begivenheder, som kræver et afbud.
Desuden tager Hormonsygeplejersken.dk forbehold for kundens evt. manglende forståelse for og brug af materialet og vejledningen efter afsluttet forløb.

 

Øvrigt: 

Som forbruger har du normalt 14 dages fortrydelsesret. Denne fortrydelsesret bortfalder ved digitalt leverede varer og ydelser, så snart det købte tages i brug, da det derefter ikke kan tilbageleveres. Produktet betragtes som taget i brug, når du har gennemført betalingen og modtaget din faktura og dermed adgang til det pågældende forløb. Derfor: Bestilte forløb, e-guides eller onlineprodukter refunderes ikke.

Manglende ratebetaling af onlineforløb udløser rykkergebyr ved 2. rykker og inkasso ved 3.rykker.

 

Disclaimer:

Vejledning i brugen af bioidentiske hormoner kan ikke erstatte professionel lægelig diagnostik , rådgivning og behandling.

Min vejledning kan være et supplement og en hjælp til dig.

Vær opmærksom på, at jeg vejleder i brugen af bioidentiske hormoner – jeg behandler og ordinerer ikke hormoner, da jeg ikke er læge.