Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Jeg tager dine data og sikkerhed seriøst. Derfor indsamles der som princip også kun den information, som jeg skal bruge for at levere ydelse til dig.

Formålet med privatlivspolitikken er at tydeliggøre og kommunikere hvilke data, jeg håndterer og hvordan.

Har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at rette kontakt via helle@nhthormoner.dk.

Det primære formål med Hormonsygeplejersken.dk er at levere viden og salg af produkter og ydelser.

Behandling af personoplysinger

Jeg opbevarer kun et minimum af persondata for at levere service. Det er alt sammen ekspliceret herunder, men det er eksempelvis navn, fødselsdato, e-mail adresse og fysisk adresse samt CPR nummer.

Det gør jeg for at kunne interagere med samarbejdspartnere, levere et nyhedsbrev og sælge produkter og ydelser. CPR nummer bruges for, at kunne identificere testresultater og til brug for journalføring. Dette er et krav fra Sundhedsstyrelsen.

Jeg accepterer ikke sensitiv information i kontaktformularer, kommentarer og lignende.

Modtages dette, så slettes det igen hurtigst muligt med mindre det relaterer sig direkte til relevant viden i for den enkelte kunde.

Kommentarer

Benytter du dig af kommentarsystemet på Hormonsygeplejersken.dk, indsamles din IP adresse. Dette sker i forbindelse med, at der arbejdes på at forhindre kommentarer fra diverse spam-robotter, der forsøger at lægge kommentarer med links til pornosider, pillesites eller lignende lyssky hjemmesider. Din IP adresse gemmes i 14 dage, hvorefter den bliver slettet.

Kontaktformular – samtykke

Kontakter du mig via kontaktformularen eller via helle@nhthormoner.dk, opbevarer jeg de indtastede oplysninger i e-mail systemet hos Unoeuro.

Via en databehandleraftale med Unoeuro, er der garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til. I dette tilfælde til opstart af dialog mellem Hormonsygeplejersken.dk og dig.

De bliver slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant. Det betyder i praksis, at hvis der ikke længere er et retsligt grundlag for opbevaring af dine data, så slettes de efter 30 dage.

Ændringer i tredjeparter opdateres i nærværende privatlivspolitik.

 

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der gemmes i din browser. En cookie kan bruges til mange ting, men kan ikke udføre handlinger af sig selv.

Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: https://minecookies.org/cookiehandtering

Sådan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: https://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvad cookies bruges til på min website
Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

Google Analytics (trafikmåling)
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Samtykke til nyhedsbreve og markedsføring via e-mail

Tilmelder du dig nyhedsbrevet på Hormonsygeplejersken.dk, indsamles en eller flere af følgende oplysninger:

Det er ikke i alle tilfælde, vi indsamler navn.

Disse data behandles, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

E-mails der bliver sendt i forhold til nærværende samtykke kan blive sporet i forhold til åbning og klik.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på helle@nhthormoner.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve og tilbud.

Dine personlige oplysninger bliver i tilfælde af samtykke overført via en sikker forbindelse (HTTPS krypteret) og opbevaret af følgende parter, hvor jeg har indgået en databehandleraftale:

Ændringer af tredjeparter opdateres i nærværende privatlivspolitik.

Datasikkerhed 

Ud fra dit samtykke behandles dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og de vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Anvendelsen af tredjeparter er oplyst for de enkelte samtykker.

Der er indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst hvilke af dine personoplysninger, vi ligger inde med.

Dette kan ske ved henvendelse til

Hormonsygeplejersken ved Helle Læssøe
Langkær Vænge 6
3500 Værløse
E-mail: helle@nhthormoner.dk.

Hvis der er fejl i dineoplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til mig på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 18 måneder efter, at du har modtaget din vare.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så jeg kan sende dig nyhedsbreve og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.