Hormonsygeplejersken

Om Helle Læssøe

Føler du, at der er “noget galt” og savner du dit gamle jeg?

Så er du ikke alene! 

Det ved jeg, fordi jeg igennem snart 10 år har hjulpet kvinder og mænd med at få et deres styr på deres hormoner og dermed deres liv tilbage på sporet, med mere overskud, glæde og bedre søvn. Dermed et bedre liv og helbred.

Velkommen til Hormonsygeplejersken og min verden af hormoner.

Mit navn er Helle Læssøe, jeg har været sygeplejerske i over 30 år og haft min klinik siden 2015. Jeg har klienter i alle aldre over hele Verden.

Du kan få del i min viden som hormon-ekspert og specialsygeplejerske via de forskellige forløb jeg tilbyder, mine onlineforløb, på min blog, i mit nyhedsbrev og i min Facebookgruppe.

Jeg har en stor “vidensbank” og erfaring  om sundhed, hormoner, stress og sygdomme.

Jeg er medlem af International Menopause Society, så jeg hele tiden er opdateret på den nyeste forskning.

Jeg tilbyder løsninger, der skaber resultater, da jeg formidler, så man ved hvad man SKAL rent praktisk.  Du bliver ikke sat til at læse bøger for at lære om hormonerne, jeg formidler, hvad jeg mener du har brug for.

Jeg bliver glad, når jeg kan hjælpe andre og jeg deler med glæde mine erfaringer og ekspertise.  Mine klienters udsagn er et udtryk for, at det jeg anbefaler, virkelig virker.

Jeg er selvfølgelig stolt af, at jeg gør en forskel i andre menneskers liv, og det giver mig energi til, at gøre endnu mere.

Medlem af International Menopause Society

Velkommen til Danmarks ældste og mest erfarne Menopauseklinik med sygeplejerske!

Når du vælger en erfaren, autoriseret sundhedsperson, så kan du være helt tryg. 

Tryg ved at vide, at jeg ved, hvordan din krop fungerer, da jeg anskuer din problematik fra flere vinkler.
Ikke kun den hormonelle.

Hvad er BHRT hormonterapi?

En hormontest kan afsløre, hvad din krop mangler. Ud fra denne får du en konkret behandlingsplan og vejledning i brugen af bioidentiske hormoner. 

Se dine muligheder her

Nysgerrig på mere viden om hormoner?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev nu og modtag "7 forkerte udsagn om  overgangsalderen" - helt gratis.

Tilmeld dig her

Mød mig på Facebook

Meld dig ind i min FB gruppe "Overgangsalder med Hormonsygeplejersken Helle Læssøe"

 

Find Facebook gruppen her

Klienterne siger:

De sidste par år har jeg haft det små skidt, været lidt trist, lidt ked af det og træt og uoplagt men havde alligevel svær ved at sove natten igennem. Gik bare rundt og havde det skidt hele tiden.

For et års tid siden gik jeg i overgangsalderen og herfra gik det kun ned af bakke. Udover ovenstående, kunne jeg ikke koncentrere mig om mit arbejde. Følte mig presset og utilstrækkelig, lave mange fejl og var sur og vred, og tudede hele tiden. Det var frygteligt!! Opsøgte min læge for hjælp, men her var ikke så meget hjælp at hente.

Sad en tirsdag morgen for 1,5 mdr. siden og drak min morgenkaffe og stor tudede, følte mig så ulykkelig, men viste bare ikke hvorfor. Havde på et tidspunkt fået en brochure om naturlig hormonterapi og Helle. Ringe til Helle med det samme og fik ret hurtigt en tid. Jeg begyndte straks med behandling efter Helles anvisninger med alt hvad det indebærer, og det er ikke småting, man skal drikke, spise og smøre sig med. Efter kort tid mærkede jeg lidt forbedring over alt – hoved, sind og krop. Jeg fik overskud, energi og mit gode humør kom lige så stille og rolige igen. Nu her efter 1,5 mdr. suser jeg derudad som da jeg var 30 år. Er glad, har overskud, masser af energi, koncentrationen er god, min krop fungerer.

Har I et par år skulle rydde op i skabe og skuffer, men har bare kunne ikke magte det – det er nu gjort. Har endda malet soveværelse m.m. Tør slet ikke tænke på hvor jeg ville være i dag, uden Helles hjælp. Kan kun give Helle mine bedste anbefalinger.
Gitte

Jeg er et resultat af mine værdier, uddannelser og livserfaringer - og det deler jeg ud af nu!

Jeg er født i 1968, er gift og har 2 skønne børn. 

Min måde, at arbejde på er et resultat af mine uddannelser, min livserfaring og mine livsværdier. Det er et meget bevidst valg, at jeg arbejder med hormonterapi, da jeg selv har oplevet, hvad det kunne gøre for mig!

Efter et år med en brystkræftdiagnose og et traditionelt behandlingsforløb med kemoterapi og operation stod jeg ved en skillevej: Ville jeg fortsætte med de muligheder, jeg fik tilbudt i det konventionelle system eller var der en anden vej?  For mig var det rigtigt at vælge en anden vej. Det fortalte både mit hjerte og min hjerne.

Jeg har aldrig set mig tilbage, og har ikke fortrudt et sekund. Jeg tog kontrollen over mit liv (tilbage) og er i dag dybt taknemmelig for, at denne mulighed kom til mig.

Jeg kan derfor med ro i sindet sige, at jeg har afprøvet de tiltag, jeg anbefaler mine klienter, og lægger vægt på sundhed på alle planer, dog uden at være rabiat.

Vi skal huske at leve – hver dag!

Jeg holder mig opdateret med den nyeste viden og forskning, og samtidig er jeg innovativ og ikke bange for at gå nye veje. Min store erfaring kommer også i spil i mine valg.

Mit motto er: ”Hvis noget ikke virker, så gør noget andet”

Klienterne siger:

Min beslutning om at konsultere Helle, har været det bedste jeg har gjort for mig selv længe.

Det at blive mødt med en forståelse for alle mine udfordringer med overgangsalder og maveudfordringer er helt fantastisk. Helle har givet mig en forståelse for hvorledes det hele hænger sammen, og givet mig en plan. Planen justerer vi sammen løbende, og Helle er altid klar til at hjælpe, og jeg føler mig tryg. På en måned ændrede min hjerne sig fra at være tåget til at blive klar, jeg fik meget mere energi og mine svedeture var nærmest forsvundet.
Tine

Det kan du forvente af mig ...

Når du er klient hos mig, vil du hurtigt bemærke, at min tilgang til sundhed er helhedsorienteret.

Du får det bedste resultat, når der sættes ind på flere fronter på en gang, da alt du foretager dig, har en betydning for dit velbefindende og din sundhed.

Da jeg ikke er tilhænger af symptombehandling, mener jeg at man skal afdække årsagerne, og gøre noget ved dem. 

Mange af vores ubalancer har en sammenhæng, og har man først fået en ubalance, kan den næste næsten komme ”snigende” af sig selv. Se på det som et korthus, der vælter.

Vi kommer omkring det, som kan påvirke din hormonelle balance. 

Alt som er relevant, tager vi op. Der vil være elemeter som kost, kosttilskud, medicin, stress, hormoner, evt. sygdomme, motion, din levevis og andet i din behandlingsplan. 

Ud fra hvad dine ønsker og mål er, planlægger vi den rigtige genopretning for dig præcis i det tempo, som du ønsker.

Du får altså de bedste forudsætninger og værktøjer, der skal til, for at du kan genvinde din hormonbalance. 

Det er selvfølgelig op til dig om du bruger mine anbefalinger, men jeg ved handling skaber resultater.

 

 

Min blå bog

2022-2023 Klinisk Mesterlære/ Umahro Cadogan

2016 Hormonsygeplejersken.dk

2016 Hormonterapeut i BHRT

2015 Klinik med coaching og stress-terapi

2015 Det personlige Lederskab

2015 HR Udviklingskonsulent & Facilitator

2015 Træneruddannet & Stress Coach

2014 Enneagram Master Coach & NLP Master Coach

2013 Enneagram Coach & NLP Coach Practitioner

2009 Livsstilsterapeut 

2003 Diplomlederuddannelse, Leadership & Administration

1995-2015 Medicinalfirmaer

1992 Uddannet Sygeplejerske

Falske myter om overgangsalderen

Tilmeld dig mit nyhedsbrev – så sender jeg dig guiden
“7 forkerte udsagn om overgangsalderen