Om Helle Læssøe

Føler du, at der er “noget galt” og savner du dit gamle jeg?

Så er du ikke alene!

Det ved jeg, fordi jeg til dagligt hjælper kvinder og mænd med at få et deres helbred tilbage på sporet, få mere overskud, glæde og bedre søvn.        Dermed et bedre liv.

Velkommen til hormonsygeplejersken og min verden af hormoner.

Mit navn er Helle Læssøe, og jeg har arbejdet med optimal sundhed siden 1995 og haft min klinik siden 2015. Jeg har klienter i aldersgruppen 15-82 år i hele Danmark, USA, Frankrig, New Zealand – ja rundt om i hele Verden.

Du kan få del i min viden som hormonterapeut og sygeplejerske via de forskellige forløb jeg tilbyder, foredrag jeg holder rundt om i Danmark, på min blog, i mit nyhedsbrev og i min Facebookgruppe.

Jeg arbejder ud fra dokumenteret forskning og jeg har en stor vidensbank om sundhed, hormoner, stress og sygdomme, og tilbyder løsninger, der skaber resultater.

Jeg bliver glad, når jeg kan hjælpe andre og jeg deler med glæde mine erfaringer og ekspertise.

Mine klienters udsagn er et udtryk for, at det jeg anbefaler,  virkelig virker. 

Jeg er selvfølgelig stolt af, at jeg gør en forskel i andre menneskers liv, og det giver mig energi til, at gøre endnu mere.

Hvad er hormonterapi?

Med en hormontest kan vi afgøre, om din krop mangler vigtige tilskud i form af vitaminer, hormoner eller andet.

Se dine muligheder her

Nysgerrig på mere?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tilsendt e-bogen
"7 forkerte udsagn om overgangsalderen"

Tilmeld dig her

Mød mig på Facebook

Kom med i Facebook-gruppen "Bedre overgangsalder med hormonsygeplejersken Helle Læssøe"

Find Facebook gruppen her

Klienterne siger:

De sidste par år har jeg haft det små skidt, været lidt trist, lidt ked af det og træt og uoplagt men havde alligevel svær ved at sove natten igennem. Gik bare rundt og havde det skidt hele tiden.

For et års tid siden gik jeg i overgangsalderen og herfra gik det kun ned af bakke. Udover ovenstående, kunne jeg ikke koncentrere mig om mit arbejde. Følte mig presset og utilstrækkelig, lave mange fejl og var sur og vred, og tudede hele tiden. Det var frygteligt!! Opsøgte min læge for hjælp, men her var ikke så meget hjælp at hente.

Sad en tirsdag morgen for 1,5 mdr. siden og drak min morgenkaffe og stor tudede, følte mig så ulykkelig, men viste bare ikke hvorfor. Havde på et tidspunkt fået en brochure om naturlig hormonterapi og Helle. Ringe til Helle med det samme og fik ret hurtigt en tid. Jeg begyndte straks med behandling efter Helles anvisninger med alt hvad det indebærer, og det er ikke småting, man skal drikke, spise og smøre sig med. Efter kort tid mærkede jeg lidt forbedring over alt – hoved, sind og krop. Jeg fik overskud, energi og mit gode humør kom lige så stille og rolige igen. Nu her efter 1,5 mdr. suser jeg derudad som da jeg var 30 år. Er glad, har overskud, masser af energi, koncentrationen er god, min krop fungerer.

Har I et par år skulle rydde op i skabe og skuffer, men har bare kunne ikke magte det – det er nu gjort. Har endda malet soveværelse m.m. Tør slet ikke tænke på hvor jeg ville være i dag, uden Helles hjælp. Kan kun give Helle mine bedste anbefalinger.
Gitte

 Jeg er et resultat af                                      mine uddannelser, værdier og livserfaringer  – det deler jeg ud af nu!

Jeg er født i 1968, gift og har 2 skønne børn. Jeg bor i Værløse og har klinik i Ballerup.

Min måde, at arbejde på er et resultat af mine uddannelser, min livserfaring og mine livsværdier. Det er et meget bevist valg, at jeg arbejder med naturlig hormonterapi, da jeg selv har oplevet hvad det kunne gøre for mig!

Efter et år med en brystkræftdiagnose og et traditionelt behandlingsforløb med kemoterapi og operation stod jeg ved en skillevej: Ville jeg fortsætte med de muligheder, jeg fik tilbudt i det konventionelle system eller var der en anden vej?  For mig var det rigtigt at vælge en anden vej. Det fortalte både mit hjerte og min hjerne.

Jeg har aldrig set mig tilbage, og har ikke fortrudt et sekund. Jeg tog kontrollen over mit liv (tilbage) og er i dag dybt taknemmelig for, at denne mulighed kom til mig.

Jeg kan derfor med ro i sindet sige, at jeg har afprøvet de tiltag, jeg anbefaler mine klienter, og lægger vægt på sundhed på alle planer, dog uden at være rabiat.

Vi skal huske at leve – hver dag!

Jeg holder mig opdateret med den nyeste viden og forskning, og samtidig er jeg innovativ og ikke bange for at gå nye veje.

Mit motto er: ”Hvis noget ikke virker, så må man gøre noget andet”

Klienterne siger:

Min beslutning om at konsultere Helle, har været det bedste jeg har gjort for mig selv længe.

Det at blive mødt med en forståelse for alle mine udfordringer med overgangsalder og maveudfordringer er helt fantastisk. Helle har givet mig en forståelse for hvorledes det hele hænger sammen, og givet mig en plan. Planen justerer vi sammen løbende, og Helle er altid klar til at hjælpe, og jeg føler mig tryg. På en måned ændrede min hjerne sig fra at være tåget til at blive klar, jeg fik meget mere energi og mine svedeture var nærmest forsvundet.
Tine

Det kan du forvente af mig…

Når du er klient hos mig, vil du hurtigt bemærke, at min tilgang til sundhed er helhedsorienteret.

 

Du får det bedste resultat, når der sættes ind på flere fronter på en gang, da alt du foretager dig, har en betydning for dit velbefindende og din sundhed.

 

Da jeg ikke er tilhænger af symptombehandling, mener jeg at man skal afdække årsagerne til din hormonelle ubalance, og gøre noget ved dem. 

Mange af vores ubalancer har en sammenhæng, og har man først fået en ubalance, kan den næste næsten komme ”snigende” af sig selv. Se på det som et korthus, der vælter.

Vi kommer omkring det, som kan påvirke din hormonelle balance. 

Alt som er relevant, tager vi op. Det kan være emner som kost, kosttilskud, medicin, stress, hormoner, evt. sygdomme, motion, din levevis og andet. 

Ud fra hvad dine ønsker og mål er, planlægger vi den rigtige genopretning for dig præcis i det tempo, som du ønsker.

Du får altså de bedste forudsætninger og værktøjer, der skal til, for at du kan genvinde din hormonbalance. 

Det er selvfølgelig op til dig om du bruger mine anbefalinger, men jeg ved handling skaber resultater.

 

 

 

Min blå bog:

2015-2016 NHT Naturlig Hormonterapeut®

2015 NLP Huset: Teori U, Det personlige Lederskab

2015 NLP Huset: HR Udviklingskonsulent & Facilitator

2015 NLP Huset: Træneruddannelse og Stress Coach

2014 NLP Huset Enneagram Master Coach og NLP Master Coach

2013 NLP Huset Enneagram Coach og NLP Coach Practitioner

2007-2009 Livsstilsterapeut fra Holistisk Institut

2000-2003 Diplomlederuddannelse, Leadership & Administration

1989-1992 Sygeplejeskole, Bispebjerg