Lægerne aner ikke en hylende fis om vores hormoner …

Hør Maria Tjørved Olsen historie!

Maria er dyrlæge, så hun kender en hel del til, hvordan en krop fungerer. Derfor var hun også målløs over den behandling, hun fik af det etablerede sundhedssystem, da hun henvendte sig, fordi hun havde på fornemmelsen, at der var problemer med hendes hormonbalance.

Læs hende historie her…

“Da jeg for nu 2 år siden netop bad en gynækolog om at tjekke mine hormoner, ja, så grinede hun af mig og faktisk hånede mig…

Tror aldrig, de havde hørt noget “så morsomt”. Men min situation var ALT andet en morsom!

Jeg havde været angst/depressiv i knap et halvt år, sov ikke om natten og styrtblødte og havde en blodprocent på 4 ….

Og de forgiftede mig reelt vil at hælde østradiol og gestagen i mig… (syntetisk) i form af overdosis af p-piller for at stoppe blødningerne.

Jeg fik det værre og værre, og deres svar på det var så en syntetisk hormonspiral, som jeg KLOGT takkede KÆMPE nej tak til efter en FANTASTISK konsultation hos Helle Læssøe.

Testen hos Helle viste, at jeg havde massivt overload af østradiol og massivt manglede progesteron…. et par måneder mere… Så var jeg ramlet TOTALT….

Helle har absolut været min redningskvinde og ud over MEGA kompetent faglighed, så fik hun mig som nok det første menneske ever til at indse, at jeg blev nødt til at vende min ALT for travle livsstil 360 grader. Det har jeg ALDRIG fortrudt, og jeg bruger i dag også både akupunktur og body sds.

MEN mine bioidentiske hormoner kan jeg ikke undvære og vil jeg heller ikke. Det har så absolut givet mig min før så super fede livskvalitet igen, og i dag lever jeg i nogenlunde fred med min overgangsalder og de efterhånden meget få gener, jeg har af den.”

Jeg hjælper også gerne dig. Du kan se mere om dine muligheder her eller du kan melde dig ind i min favebook-gruppe her: https://www.facebook.com/groups/895416150843341/

Kærlig hilsen,
Helle
Hormonsygeplejersken

Føler du, at der er “noget galt” og savner du dit gamle jeg?

Så er du ikke alene! Det ved jeg, fordi jeg til dagligt hjælper kvinder og mænd med at få et deres helbred tilbage på sporet, få mere overskud, glæde og bedre søvn. 

Mit navn er Helle Læssøe, og jeg har arbejdet med optimal sundhed siden 1995 og haft min klinik siden 2015. Jeg har klienter i aldersgruppen 15-82 år i hele Danmark, USA, Frankrig, New Zealand – ja rundt om i hele Verden.

Du kan få del i min viden som hormonterapeut og sygeplejerske via de forskellige forløb jeg tilbyder, foredrag jeg holder rundt om i Danmark, på min blog, i mit nyhedsbrev og i min Facebookgruppe.

Falske myter om overgangsalderen

Tilmeld dig mit nyhedsbrev – så sender jeg dig guiden
“7 forkerte udsagn om overgangsalderen