Forårstilbud

Gælder kun i 22.-25. april 2022

Hormontest med konsultation

Analyse af 5 kønshormoner samt stresshormonet cortisol

Kun kr. 4.495,-

Sådan foregår det:

"Jeg er så taknemmelig"

"Jeg har været rigtig glad for dit online-forløb sammen med den plan, du har lagt for mig efter spyttest og samtale. Alle mine notater, dine work-books m.m. fylder snart et helt ringbind!!! Jeg er proces – har det langt bedre! Hedeturene er nææææsten væk, jeg sover så meget bedre om natten – min fordøjelse er også bedre men ikke perfekt – men bedst af alt så har jeg det psykisk så meget bedre, end jeg har haft i måske 15 år.

Det er så vildt, Helle! Jeg er så taknemmelig for, at du dukkede op på FB af en eller anden uforklarlig årsag – ikke andet end den, at jeg ubevidst søgte dig!!!"
Marianne G.
badge

Hvem er Helle Læssøe?

Hvem er Helle Læssøe?

Jeg har været sygeplejerske i snart 30 år, og har derfor stor viden og erfaring inden for mange forskellige sygdomsområder. Det kommer mine klienter til gavn –  hver dag.

Jeg ved, hvordan korrekt og konkret hormonterapi med bioidentiske hormoner kan ændre dit liv, da jeg hvert år vejleder mange 100 klienter igennem “hormonjunglen”.

Jeg arbejder 100% dedikeret inden for hormonområdet, har flere års erfaring på området og er derfor ekspert.

Jeg kan guide dig hele vejen, og kan give dig de redskaber du har brug for, for at optimere dit helbred og liv.

Jeg har mange uddannelser bag mig og et kæmpe knowhow, så jeg ved, at det jeg anbefaler, virker. God dialog og kommunikation er vejen til målet! Det samme er de korrekte redskaber.

Jeg har fuld forståelse for, at det kan virke uoverskueligt at komme i gang, det er derfor jeg kan hjælpe dig med konkret vejledning.

Du skal blot comitte dig og være parat til forandring!

Effektivitet og gennemprøvede systemer er min vej til at hjælpe dig med at komme i mål, med det du ønsker. Det er en investering i din fremtid.

Jeg kan henvise til andre eksperter, hvis der er brug for det.

Falske myter om overgangsalderen

Tilmeld dig mit nyhedsbrev – så sender jeg dig guiden
“7 forkerte udsagn om overgangsalderen