Gratis webinar om
Den Fede Overgangsalder

 


Webinaret er for dig: 

  •  
  •  

Som slås med overgangsalderen på alle planer: Hedeture, dårlig søvn, tørre slimhinder, tristhed, ændret psyke, ledsmerter, vægtøgning, manglende energi.

Som slås med uforklarlige hovedpiner og migræner, hukommelses og koncentrationsbesvær, måske stress og sygemeldinger..

Og som ikke får det bedre uanset, hvad du gør!

Du kan kort sagt høre, hvordan du kan få Den Fede Overgangsalder, så du kan slippe af med dine gener og symptomer samtidig med at du finder dig selv igen.

Du får mere at vide om hvad 1000’er af kvinder har gjort før dig, du får løsninger og du høre om hormontest.

Webinaret er live og det er ikke muligt at se replay.

Hvem er Hormonsygeplejersken?

Helle er sygeplejerske og har igennem 30 år hjulpet mennesker med deres helbred og sundhed. Helles uddannelse gør hende i stand til at se hele billedet af dig, din krop og dine problematikker.

Helle har igennem de sidste 5 år hjulpet over 1000 kvinder at til at slippe af med deres hormonelle ubalancer. Det betyder at symptomer fra fx overgangsalder forsvinder.

Helle arbejder professionelt og målrettet for at skabe resultater for sine klienter. Helle er tilfreds, når klienten når sine mål!

Ud over at være uddannet sygeplejerske er Helle uddannet master coach, stress & mindfulness terapeut, underviser, enneagram træner. Kompetencer som hun bruger i det daglige for at få klienter i mål! Helle uddanner sig løbende inden for alle områder, som er relevante. Helle tilbyder personlige forløb, kurser, onlineforløb og foredrag.

Helle har selv gået vejen for at få hormonel balance, hun sover godt hver nat og har et kæmpe overskud i hverdagen!

Falske myter om overgangsalderen

Tilmeld dig mit nyhedsbrev – så sender jeg dig guiden
“7 forkerte udsagn om overgangsalderen